El projecte Músics al metro suma, des d’aquest dimecres, 10 punts nous en què els artistes podran oferir la seva música als viatgers. Així, en total, la xarxa de metro de Barcelona ja té 51 punts senyalitzats en què els músics ofereixen actuacions en directe per amenitzar els viatges dels usuaris en diferents horaris i dies de la setmana.

Els 10 espais que s’incorporen al projecte es troben a les estacions de la Sagrera a l’L1; Sagrada Família i Passeig de Gràcia a l’L2; Vallcarca a l’L3 i Virrei Amat, Hospital Clínic (un a la sortida de Villarroel i un altre a la d’Urgell), Ernest Lluch i Camp de l’Arpa, a l’L5.

Més de 20 anys de música al metro

El projecte Músics al metro és una iniciativa conjunta entre TMB i l’Associació de Músics del Carrer i del metro de Barcelona que va engegar l’any 2001. L’objectiu és establir uns espais en la xarxa de metro en què els músics puguin promocionar i difondre la seva música sense alterar el funcionament normal del servei de metro, es garanteixi la qualitat de la música i es faciliti el bon funcionament d’aquests espais.

El metro celebra el dia de la música

L’anunci de l’ampliació del nombre d’espais de música al metro s’ha fet aquest dimecres, coincidint amb el dia europeu de la música. A més, per commemorar la jornada també s’ha celebrat un concert de petit format al vestíbul de l’estació de metro Diagonal de l’L5. L’espectacle ha durat uns 30 minut i s’han pogut sentir tant actuacions en solitari com duets o altres formacions que han interpretat cançons de diferents estils i gèneres.