(ACN) La cantant catalana Bad Gyal i l’artista suec Eric Prydz han fet embogir aquest dissabte el públic del Sónar de Nit. Eren dos dels concerts més esperats de la jornada. Bad Gyal ha tornat al Sónar per la porta grossa en una actuació al SonarPub, quatre mesos després d’actuar al Palau Sant Jordi.

Eric Prydz, per la seva part, ha presentat l’espectacle ‘HOLO’ al SonarClub en un dels concerts multitudinaris. Imatges tridimensionals futuristes amb mòbils fent fotografies, robots, naus espacials… i tot acompanyat per una música house contundent que ha fet ballar i vibrar els assistents a l’actuació. El Sónar acomiadarà aquesta edició amb Angel Molina, qui va tancar el primer Sónar fa 30 anys.

Bad Gyal i el seu retorn a Barcelona

Bad Gyal, que va debutar al Sónar l’any 2017 i va visitar Reykjavík amb el festival el 2018, ha tornat al certamen per la porta grossa a l’escenari del SónarPub, on ha interpretat el seu repertori de música urbana amb ‘Blin blin’, ‘Pussy’ i ‘Gasto’, entre les primeres cançons que han sonat al directe.

Rebuda entre crits i aplaudiments del públic català, la cantant, acompanyada per un grup de ballarins al Sónar de Nit, ha anat desgranant els seus grans èxits com per exemple ‘Tremendo culón’, ‘Hookah’, ‘Chulo’ i ‘Real G’.

Fins i tot, Bad Gyal ha interpretat ‘El sol me da’, la cançó que ha escrit per la campanya d’estiu d’Estrella Damm en què surt ella mateixa. També ha sonat ‘Yo sigo igual’, en què Bad Gyal canta en català: “Jo estava molt perduda quan em vaig posar a cantar. Jo sí que em sentia una merda, ara soc un exemple”. ‘Fiebre’ ha estat l’encarregada de tancar el concert.

En set anys de carrera, Bad Gyal ha recollit el guardó a millor artista espanyola dels premis MTV europeus, ha anat de gira per països com Mèxic, els Estats Units, el Canadà, la Xina o el Japó, ha cantat en grans festivals com el Primavera Sound i l’11 de febrer va fer-ho davant de desenes de milers de persones al Palau Sant Jordi.  

Eric Prydz

El suec Eric Prydz era un dels plats forts d’aquesta edició del Sónar de Nit i no ha decebut. L’artista ha presentat l’espectacle ‘HOLO’ al SonarClub. Destacat nom del house progressiu, ha presentat un xou visual impactant, tret d’un món distòpic i futurista amb la projecció d’hologrames sobre el públic, acompanyats per la seva electrònica simfònica.

Durant l’actuació, el públic no ha deixat de gravar ni un segon amb els mòbils enlaire les imatges en tres dimensions que sobresortien d’una gran pantalla.

També ha actuat al Sónar de Nit Samantha Hudson que ha presentat els grans èxits del seu repertori i afegint nous temes del seu EP ‘AOVE’.

Han tancat aquesta edició del Sónar de Nit les actuacions de DJ set especial Club 2000 d’Alizzz, La Zowi, Little Simz, Richie Hawtin i Amelie Lens. Així mateix, 30 anys després de tancar el primer Sónar, Angel Molina ha tornat a ser l’aposta per al gran final de festa.