Saló Manga Barcelona 2021

El gran interès per al Saló del Manga Barcelona 2021 ha provocat el col·lapse del sistema de venda que es fa a través de la pàgina web del mateix certamen. En només dues hores se n’han venut 22.000 entrades i molts usuaris s’han queixat a les xarxes de problemes tècnics per comprar-ne. Molts no han pogut ni accedir al web, i d’altres, que sí que havien aconseguit entrades, no han rebut el correu de confirmació.

Des de l’organització del certamen, FICOMIC, han demanat paciència a tots aquells que han pogut comprar l’entrada, però que per un problema tècnic no tenen la confirmació de la gestió per correu electrònic. Recomanen esperar dues hores abans d’escriure un correu per reclamar el comprovant.

Alguns usuaris s’han queixat també que molts dels que han comprat entrada ho han fet per posar-les a la revenda a un preu més alt.

Les entrades per al saló Manga Barcelona 2021, que es farà a Fira de Barcelona, s’han posat oficialment a la venda primer a les 15 h només per als socis de la Comunitat Manga Barcelona i, després, a partir de les 16 h, per al públic general.

L’any passat, el saló es va fer només en format virtual per la pandèmia i la tornada a la presencialitat n’ha disparat l’interès. L’any 2019 es va assolir un rècord de participació, que va arribar als 150.000 visitants.