caravaning barcelona

El Saló Internacional del Caravaning a Barcelona 2021 obre les portes del 16 al 24 d’octubre al recinte firal de Gran Via. La 35a edició d’aquest esdeveniment no només servirà d’altaveu i promoció de les autocaravanes, sinó que també incorpora un espai amb marques vinculades als esports d’aventura.

Els organitzadors del certamen destaquen que la nova àrea anomenada Caravaning Sports oferirà “continguts i experiències de marca vinculades amb l’esport i el turisme d’aventura en un espai dinàmic amb activitats i zones d’exposició i test de productes”.

Dins les activitats previstes hi haurà la Demo Sports Bike Area, un circuit especialment dissenyat perquè els visitants provin gratuïtament bicicletes elèctriques, urbanes o “mountain bike“. Un altre dels espais serà la Demo Run Area, on els aficionats al “running” podran conèixer i testar diversos productes.

Un concurs de muntar ràpid una tenda de campanya

Dins l’àmbit familiar hi haurà l’àrea Caravaning Kids, que oferirà diverses propostes. D’una banda, se celebrarà un concurs que premiarà les famílies que aconsegueixin muntar més ràpid una tenda de campanya; un taller sobre natura o una zona on poder practicar “slackline”, un esport que consisteix a mantenir l’equilibri sobre una cinta plana.

Dins del Caravaning Kids també hi haurà dos circuits per a bicicletes infantils.

Aparador de caravanes

El Saló Internacional Caravaning també disposarà de les tradicionals àrees d’altres edicions. A la Barcelona Overland s’exposaran vehicles tot terreny camperitzats amb la presència dels principals distribuïdors d’accessoris i equipaments especialitzats.

La zona de Travelvaning serà el punt de trobada on viatgers i professionals del sector podran compartir les seves experiències. Durant els dos caps de setmana del saló es faran xerrades amb especialistes del món càmper, es projectarà un documental sobre aquest estil de vida i hi haurà sessions de DJ en directe.

Finalment, Gastrovaning serà l’àrea gastronòmica, que disposarà de diverses parades de menjar “street food” amb furgonetes d’estil vintage.

Horari del Caravaning Barcelona 2021

L’horari del Saló del Caravaning a Barcelona 2021 és d’11 a 19 h els dies laborables i de 10 a 20 h els dissabtes i diumenges.

La compra de les entrades és en línia. El preu és gratuït per als menors de vuit anys i de sis euros per als nens i joves de vuit a 17 anys. Els adults han de pagar 10 euros si hi van en dies laborables o 12 euros el cap de setmana. Si es vol aparcar l’autocaravana s’han de pagar 25 euros.