cartell Primavera Sound

Els organitzadors del Primavera Sound 2021 han anunciat en un comunicat que ajornen l’edició d’aquest any fins al 2022. Asseguren que han pres la decisió per “causes de força major”, davant la incertesa sobre el marc legal de grans esdeveniments que hi haurà entre el 2 i el 6 de juny, i també perquè les restriccions actuals impedeixen poder-lo organitzar amb normalitat. Aquest és el segon any que es cancel·la el festival per culpa de la pandèmia.

“Ho hem intentat tot”, asseguren. Posen d’exemple l’assaig clínic que van liderar a la Sala Apolo el desembre passat. També asseguren que han estat en contacte permanent amb les autoritats sanitàries per “explorar totes les solucions possibles”. Consideren, però, que res no garanteix que es pugui celebrar el 20è aniversari del Primavera Sound amb “una festa com les d’abans”.

2 de juny: el cartell del festival del 2022

Com ja va passar quan es va cancel·lar l’edició del 2020, hi haurà la possibilitat de conservar les entrades per l’edició del 2022 o bé demanar la devolució de l’import. Això últim es podrà fer a partir del 2 de juny, el dia que els organitzadors revelaran el cartell del Primavera Sound del 2022.

Des del festival asseguren que estan tristos, però també que ho compensaran doblement l’any vinent. “Tornarem a ballar junts… i com mai abans”, asseguren.