Tot i que diuen que no saben exactament quan es va crear la Taula de Dones, sí que tenen la certesa que, com a mínim, en fa 20 anys. Per això aquest mes han celebrat el 20è aniversari. L’activitat central és una exposició que es pot veure fins a finals de mes al Centre Cívic Pere Quart. La mostra és un recull de fotografies, fullets i informació sobre les campanyes i activitats que han fet durant aquests anys i també inclou un mapa interactiu que permet descobrir qui van ser les dones que donen nom a alguns carrers i espais públics de les Corts.

Visibilitzar la feina i el coneixement de les dones és un dels objectius d’aquesta taula. En aquest sentit, una de les activitats que han organitzat és el taller Dona, ciència i cuina al mercat , que es va fer al Mercat de les Corts i que permet posar de manifest que “les dones són les corretges de transmissió de molts coneixements, no només en l’àmbit privat sinó que l’hem de fer extensiu a la part pública”, comenta Laura Cañadas, consellera del districte de les Corts.

La taula la convoca el districte de les Corts i està integrada per entitats i persones a títol individual. Tothom que ho vulgui hi pot participar: “La Taula de Dones no és una taula de dos metres, és una taula sense fi, per tant, totes les dones que vulguin venir hi cabran”, diu Mercè de la Torre, membre de la taula.