La pàgina web de recomanacions TripAdvisor ha fet pública la llista dels restaurants més ben valorats del món. Segons la plataforma, un algoritme calcula el rànquing basant-se en els locals que han obtingut més bones valoracions en el darrer any, però també tenint en compte aquells en què les ressenyes que escriuen els usuaris han estat més ben fonamentades.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Restaurants amb estrella Michelin de Barcelona 2019, tota la llista en un mapa” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/estils-de-vida/restaurants-estrella-michelin-barcelona-2019/|||” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Els millors restaurants “casual” de Barcelona

TripAdvisor, per primer cop, ha fet un rànquing dels millors restaurant “casual” d’Espanya, és a dir, aquells que són “apostes gastronòmiques segures per triomfar sense fer un desemborsament important”, expliquen al web. El restaurant La Peninsular, a la Barceloneta, és el local de restauració més ben valorat de Barcelona en aquesta categoria, i ocupa la posició número dos en la llista espanyola.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Quins són els restaurants de moda de Barcelona?” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/artic/nous-restaurants-barcelona-desembre-2018/|||” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

El seu propietari és Sergio Gil, que també comanda altres locals amb renom de la ciutat com La Llibertària o el Coplas Bar, els dos al Raval. “Treballem pensant sempre en el client perquè TripAdvisor és només la constatació de la bona feina que es fa al local”, assegura. Per Gil el secret d’aquest local de tapes és l’equip que el gestiona i el bon producte, que fan que hi vinguin “tant gent de la Barceloneta com de la ciutat i també turistes”.

Una mica més enllà en la llista, en la posició número nou, també hi trobem un altre restaurant barceloní, en aquest cas de Gràcia. És el restaurant italià BelleBuon.

Els millors restaurants de luxe de Barcelona

En la categoria de luxe, el més ben valorat de Barcelona és el Disfrutar, comandat per Oriol Castro, Mateu Casañas i Eduard Xatruch, que ocupa la posició número cinc en el rànquing espanyol. El Disfrutar es cola també en la llista europea en la posició número 21. betevé va poder veure com funcionen els fogons del restaurant Disfrutar.