El president del PP a l’Ajuntament, Josep Bou, ha admès que hi ha malestar dins del seu grup municipal després que ell mateix destituís dos assessors proposats pel partit quan va arribar al consistori. “El grup municipal no es trencarà per part meva”, ha afirmat en una entrevista al programa ‘bàsics’, de betevé. Sobre el seu company de grup, el regidor Óscar Ramírez, Bou no ha volgut assegurar que té una bona relació amb ell i s’ha limitat a dir que tenen una relació “normal”.

El regidor popular ha explicat l’origen de les discrepàncies dins del seu grup. Explica que, un cop ell va entrar dins del PP, la direcció del partit va nomenar nou persones, entre consellers de districte i assessors, i que ell tenia el permís per fer alguns canvis i que va destituir-ne dos. “No els ha agradat”, ha reconegut, tot i que ha volgut destacar que les veus discrepants amb ell són només “uns quants, un grapat”.

Malgrat això, el president del Grup Municipal del PP ha assegurat que té una “relació extraordinària” amb la direcció del partit: “No tinc cap problema”. I en el cas que en tingués algun, ha afegit, marxaria del partit: “Ja tinc la vida feta”.

“A Barcelona ha d’haver-hi bullícia”

Barcelona tindrà molts menys turistes aquest estiu a causa de la pandèmia pel coronavirus, un fet que Josep Bou ha lamentat. “A Barcelona ha d’haver-hi bullícia, consum. Si ens falla el turisme, malament rai“, ha dit. El regidor popular no veu amb bons ulls reduir el turisme per garantir que els barcelonins recuperin barris com el Gòtic, tal com ha passat després del confinament: “Són coses bucòliques, precioses, però no són reals”.

Sobre la mobilitat post-covid-19 i les pacificacions d’alguns carrers implementades per l’Ajuntament, Bou denuncia que el govern d’Ada Colau no ha consensuat res ni amb l’oposició ni amb els veïns. “Hi ha carrers que no s’han de tocar. […] Desgraciem Barcelona“, ha dit el president del Grup Municipal del PP, que proposa deixar tal com estan artèries de Barcelona com l’avinguda Meridiana, la Diagonal o carrers com Aragó, Consell de Cent i València.