El Grup Municipal d’ERC i veïns de les associacions de la Barceloneta i la Vila Olímpica han pressionat el govern municipal per evitar que els locals d’oci nocturn del front marítim surtin a subhasta. Tot i que la intenció de l’executiu era arribar a un acord amb l’Estat per quedar-se amb els locals (i garantir, així, que no segueixi l’activitat d’oci nocturn), el Ministeri d’Hisenda va anunciar que els traurà a subhasta.

Per això, el portaveu del Grup Municipal d’ERC, Jordi Coronas, ha criticat que el govern d’Ada Colau no hagués tancat cap acord de cessió amb l’Estat: “Volem fets, i si han de ser que l’alcaldessa es tanqui al despatx de la ministra, que ho faci”, ha reblat. Per la seva banda, els representants de les entitats veïnals han demanat celeritat a l’executiu per aturar la subhasta.

Jordi Giró, president de l’AV Vila Olímpica, ha criticat que “se’ls està acabant el temps” i ha demanat responsabilitats i la dimissió de membres del govern municipal. “Que contestin als veïns, tant els barruts de la Delegació del Govern, com els barruts del govern municipal”, ha etzibat davant dels locals d’oci nocturn.