El Sindicat d’Habitatge del Raval ha denunciat aquest dijous al matí que un grup de persones ha intentat fer fora una família que ocupa un pis a la Barceloneta. Segons el sindicat, es tractaria de treballadors de l’empresa Fuera Okupas que estaven “fent un control d’accés”, tal com han explicat a través de Twitter.

Els Mossos d’Esquadra s’han desplaçat fins a l’habitatge i els homes han marxat de la finca. A l’exterior hi havia diversos veïns que els han escridassat i han celebrat que no hagin aconseguit fer marxar la família del pis.

La família que ocupa el pis és a la Mesa d’Emergència des de fa dos anys

La Karen i les seves dues filles, de 3 i 18 anys, són a la Mesa d’Emergència pendents d’entrar a viure en un pis de lloguer social des de fa dos anys. En un reportatge al programa ‘bàsics’, de betevé, la Karen va relatar que la van desnonar d’un pis de la Barceloneta i que va optar per ocupar-ne un altre al mateix barri.

“M’envien sicaris a amenaçar-me”, assegura la Karen, que denuncia assetjament per part de la propietat del pis que ocupa. “És una angoixa constant, perquè sempre tens por que vinguin a picar-te a la porta i fer-te fora”, sentencia.