Afanys d’amor perdutsTNC. Fins al 24 de febrer

Al TNC s’hi pot veure ‘Afanys d’amor perduts’, un text de William Shakespeare que Pere Planella dirigeix acostant als nostres dies. Una comèdia d’embolics amb un paper destacat de les protagonistes femenines: dones apoderades en tot moment.

‘POCAHONTAS, o la verdadera historia de una traviesa’

Sala Beckett. Fins al 17 de febrer

A la Sala Becket s’hi ha instal·lat la ‘Pocahontas’. La Bàrbara Mestanzas s’ha inspirat en aquest i altres contes amb els quals ella va créixer per demostrar que les història tal com la coneixem, sovint no és real i està construïda a partir de mitges veritats. Paral·lelament a la sala de baix hi ha el Sergi López i la Míriam Iscla, protagonitzant ‘El chico de la última fila’, un text de Juan Mayorga que torna a la cartellera.

‘Federico García’

Teatre Romea. Fins al 3 de març

I el nom protagonista al Teatre Romea és el de Lorca. ‘Federico García’ és un muntatge de Pep Tosar que combina prosa, poesia, música, ball i audiovisuals per repassar la vida i l’obra d’aquest artista.

‘Deliri a dos’

Teatre Akadèmia. Fins al 17 de febrer

Al Teatre Akadèmia, podríem destacar Eugène Ionesco, un dels pares del teatre de l’absurd i autor del text que s’hi pot veure aquests dies, ‘Deliri a dos’.

‘Lapònia’

Club Capitol. Sense data de sortida

Però si res d’això us convenç, sempre podeu marxar a Lapònia. Allà hi trobareu dues parelles que reflexionen sobre les mentides i la manera com educar els fills. Això amb el divertit accent finès del Roger Coma. Per cert, si voleu anar-hi, des de l’Àrtic us hi convidem! Mireu aquí què heu de fer per entrar al sorteig de les entrades!