En un pis de Lapònia hi viuen la Núria i l’Olavi, una catalana i un finès que viuen a Finlàndia i que reben la visita de la germana d’ella i el seu marit per passar junts les que haurien de ser unes meravelloses vacances de Nadal.

‘Lapònia’ parla de les mentides. D’entrada, tots coincidiríem en què no s’han de dir, però, i quan aquestes serveixen per crear il·lusions? Penseu que som a Finlàndia, el país del pare Noel i trobem dos dos nens, una finesa i un català, que tenen dues versions contradictòries d’una mateixa història. A partir d’aquí, comença tot un debat en forma de comèdia sobre les mentides piadoses i la manera d’educar els fills que beu també de les diferències entre els models nord i sud, és a dir, entre Finlàndia i Espanya.

Roger Coma encapçala el repartiment en el paper d’Olavi, amb un català molt correcte però amb un divertit accent finès que farà riure l’espectador. ‘Lapònia’ és la nova comèdia de Hause & Richman (productora de Jordi Casanovas), que han escrit i dirigit Cristina Clemente i Marc Angelet i que protagonitzen Meritxell Calvo, Roger Coma, Meritxell Huertas i Manel Sans.

Però ‘Lapònia’ és només una de les estrenes dels darrers dies! No us perdeu la resta de novetats de la cartellera teatral!