El festival gastronòmic Tast a la Rambla 2019 celebra del 6 al 10 de juny la seva sisena edició: 5 dies per gaudir de les degustacions de 40 establiments, que tindran un preu de 4 euros. La Rambla de Santa Mònica es distribueix en 5 àrees temàtiques: cuina d’autor, cuina tradicional, tapes i platets, cuina metropolitana i pastisseries. El Tast a la Rambla 2019 programa, a més, activitats gratuïtes com tallers, xerrades, espectacles familiars i actuacions musicals.

Menú de luxe al Tast a la Rambla per 20 €

1

Espai Kru

Amanida verda amb bonítol ensajornat

Espai Kru és una marisqueria del segle XXI que aposta pel millor producte de temporada i les tècniques gastronòmiques del món, de la mà del Grup Iglesias. Cuina imaginativa sense foc. De marinats i sashimis a salaons, carpaccios i tàrtars. El paraguaià Ever Cubilla, cuiner des dels 20 anys, està al capdavant d’Espai Kru des de la seva fundació el 2012.

2

Enoteca Hotel Arts

Anguila “all i pebre”

Paco Pérez és un cuiner que, de molt petit, va canviar Huelva per la costa de Llançà. I allà s’hi ha quedat, mirant el mar. Amb només 11 anys, va començar a la cuina d’un hotel, abans d’estudiar amb artistes dels fogons com Michel Guérard o Ferran Adrià. I queda clar que en va treure profit, perquè des que es va fer càrrec del restaurant Miramar, l’històric establiment familiar de Llançà, s’ha convertit en el nom més brillant de la gastronomia catalana actual amb sis estrelles Michelin.

3

La Gormanda

Gyozes de carn d’olla

La Carlota Claver ha crescut entre els fogons de la seva àvia Victòria i la seva mare Aurora al restaurant Alba del carrer de París. Es va formar a l’escola Hoffmann o al Bulli per després posar-se al capdavant dels dos restaurants familiars, rebatejant-ne un amb el seu propi nom. Fa un parell d’anys que ha obert amb la seva parella el seu local més personal, La Gormanda.

4

Casa Leopoldo

Brioix de cua de bou

El Romain Fornell va guanyar, amb 24 anys, una estrella Michelin erigint-se com el cuiner més jove a aconseguir-la. Es va instal·lar permanentment a Barcelona l’any 2002, i des de llavors al nostre país ha liderat ja una desena de projectes gastronòmics, inclòs el restaurant Caelis, amb una estrella Michelin. Amb l’Òscar Manresa va reobrir el 2017 Casa Leopoldo, mantenint l’essència i la tradició d’aquest emblemàtic establiment del Raval.

5

Pastisseria Escribà

Pizzaimada

Christian Escribà és el representant de la quarta generació de pastissers que, des del 1906, fa que la vida a Barcelona sigui una mica més dolça. Format entre París i Barcelona, el Christian sempre ha fet de la creativitat el motor de la seva pastisseria, i això li ha fet rebre reconeixements com a millor pastisser segons l’Acadèmia Espanyola de Gastronomia o ser membre de l’Acadèmia Culinària de França.

 

Carlota Claver i Romain Fornell

Aquests dos xefs, participants en la sisena edició del Tast a La Rambla, han visitat el plató de l”Àrtic’ per ensenyar-nos els plats que hi presenten. No et perdis la conversa… se’t farà la boca aigua!