tast a la rambla

El festival gastronòmic Tast a la Rambla acollirà més de 40 degustacions dels restaurants i pastisseries de referència a Barcelona del 6 al 10 de juny. Totes les tapes es vendran a 4 € i es podran adquirir a les parades ubicades a la rambla de Santa Mònica. Aquesta sisena edició de la Setmana de Gastronomia de Barcelona compta amb alguns establiments amb estrella Michelin, com Enoteca, La Barra de Carles Abellan o Xerta Restaurant. A banda de les parades, a la fira també hi haurà tallers de cuina, tasts i actuacions musicals obertes a la ciutat.

Programa del Tast a la Rambla en PDF, aquí

L’organització reivindica la Rambla com a eix lúdic de la ciutat, i vol que, més enllà dels turistes, segueixi sent un espai per als barcelonins. El Tast a la Rambla té previst augmentar les 630.000 visites i les 120.000 degustacions de l’edició anterior. Els responsables han aprofitat que el dilluns 10 de juny és festiu per ampliar un dia més el programa i així rebre més participants.

Els comerços estaran organitzats en cinc àrees: Cuina d’Autor, Pastisseria, Tapes i Platillos, Cuina Tradicional i, com a novetat d’enguany, Cuina Metropolitana, que comptarà amb restaurants de Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i l’Hospitalet de Llobregat.

Tast a la Rambla 2019, una edició sostenible

L’Agència de Residus de Catalunya instal·larà l’exposició “Som gent de profit”, una campanya per conscienciar sobre el malbaratament alimentari, sota la terrassa de l’Arts Santa Mònica. També es farà l’espectacle de màgia i humor ‘La nevera de profit’, que farà reflexionar sobre el mateix tema. A més, s’utilitzaran gots i plats biodegradables, i es col·laborarà amb una altra iniciativa que vol evitar el rebuig dels aliments en el sector de la restauració.