Ets amant del bon cafè? Busques la millor cafeteria de Barcelona? Els nostres experts en cafè d’especialitat, Carme Gasull i Josep Sucarrats, ens fan una tria de les millors cafeteries per tastar-lo. Aquesta és la llista de les nou cafeteries de moda a Barcelona. Mira quina cafeteria tens més a prop i acosta’t a provar el seu cafè.

Les cafeteries amb més encant de Barcelona (per berenar i esmorzar!)

 

Cafés El Magnífico

Carrer de l’Argenteria, 64

Un dels pioners. Els pares de l’actual propietari van crear la marca Cafés El Magnífico el 1962 però no va ser fins al 1989 que van obrir la botiga del carrer de l’Argenteria per oferir una acurada selecció de cafès fins. Local amb solera.

 

Satan’s Coffee Corner

Carrer de l’Arc de Sant Ramon del Call, 11 / Gran Via, 370

És el local que més va empènyer, en un principi, la introducció dels cafès d’especialitat a Barcelona. Això d’empènyer té gràcia, perquè abans aquest era un local de bicicletes! El primer Satan’s Coffee Corner el van obrir el 2012 al barri Gòtic i ara ja en tenen un altre a la dreta de l’Eixample. Podreu acompanyar el cafè amb delicadeses japoneses!

 

Nomad

NOMAD LAB & SHOP: passatge de Sert, 12
NOMAD ROASTER’S HOME: carrer de Pujades, 95
NOMAD EVERYDAY: carrer de Joaquín Costa, 26

El seu impulsor, Jordi Mestre, és un autèntic ambaixador dels cafès d’especialitat a Barcelona. I no només ambaixador, també formador de molts dels professionals que avui han obert altres coffee shops a la ciutat. El primer local que va obrir avui és un centre de formació del cafè per a baristes. Al Poblenou, al carrer Pujades, hi tenen el Nomad Roaster’s Home, on torren el cafè i hi fan tastos. I si voleu parar a prendre un cafè a l’estil Nomad, el vostre lloc és el Nomad Everyday, al carrer de Joaquín Costa.

 

Roast Club

Carrer de València, 143

Al Roast Club s’elabora el millor ‘latte’ de la ciutat. Un espai amb quatre taules i un parell de barres amb esperit de ‘corner take away’ on, no només degustar un cafè de qualitat, sinó també poder fer esmorzars i berenars més que contundents. Torrades de pernil i formatge o ‘bagel’ amb salmó per als vostres ‘flat whites’.

 

Hidden Café

Carrer de Constança amb Deu i Mata

Hidden Café és potser un dels locals més respectats pels altres cafeters de la ciutat i el que visiten de manera assídua quan no estan servint en les seves cafeteries. Local propi i torradores que serveixen a altres establiments. Croissants farcits, pastissos casolans i donuts de Lukumas en un local fetitxe on t’expliquen en un paper al costat del teu cafè el que estàs bevent. I la nota de tast perquè practiquis.

 

Slowmow

Carrer de Luis Antúnez, 18

L’Slowmov és un dels pioners i un altre d’aquests locals que serveix a altres establiments ja que també són torradors. Aquí pots expandir els teus coneixements cafeters al poder comprar tota mena d’artefactes per fer el millor cafè possible a casa teva. Taula gran al centre de la sala principal per compartir amb tothom. I ‘bagels’.

 

Bermont Coffee

Carrer del Torrent de l’Olla, 137

El clímax de la modernitat escandinava en un minúscul local al carrer davant del metro de Fontana a Gràcia. Bernat volia un ‘coffee corner’ i el té. Deixa’t portar per les seves recomanacions i si ets atrevida prova amb els cafès de filtre. Sempre hi ha alguna cosa nova a Bermont. I a Instagram sempre queda molt bé.

 

Somewhere Cafè

Carrer d’Aragó, 130

Aviat hi haurà un nou coffee shop al carrer Aribau amb Provença. Serà el segon que Somewhere Café obre a la ciutat. Els propietaris són de Sant Cugat i coneguts per tot el sector, perquè han guanyat nombrosos campionats de baristes. Si voleu saber com treballen, només cal que aneu al seu local del carrer Aragó. I que, de passada, hi tasteu la seva cuina amb plats d’arreu del món, com un ‘ssäm’ de porc que fa caure d’esquena.