En Borja i la Natalia són Los Prieto Flores, parella que sumen quatre fills i, tot i això, encara tenen temps per a parlar-ne en el seu canal de YouTube. Tots dos tenen un currículum fascinant en el món del màrqueting i el “management” dins de la indústria musical, així que podeu posar la mà al foc que ens visiten carregats d’anècdotes que inclouen, per exemple, Paulina Rubio o Lady Gaga… Fortíssim! A més, ens porten un “top 3” d’allò que en el seu dia no haguessin ni volgut reconèixer com a “guiltypleasure”: el pop llatí i el reggaeton.

I potser ells ens podrien dir si Gomet funciona també entre els més petits. El que és clar és que el seu pop infantil funciona, i d’allò més bé, entre adults. Lletres que podria escriure el nostre jo de sis anys embolcallades en un so proper a l’hiperpop, amb influències tant de Gigi D’Agostino o Hannah Diamond com de l’electrònica experimental i, inclús, del hardcore. Marco Silvy-Leligois i Alejandra Tomás, de València, han trobat un univers particular que desgranem a l’’Habitació 910’, i que ens fa recuperar aquells anys en què Britney Spears i Hilary Duff eren els referents juvenils.

Però com que a casa nostra hi cap més gent que a la d’en Jaume Sisa, encara convidem un personatge més: Mr. Avelain també ha trobat a YouTube l’espai on experimentar i posar-se crític, sempre des de l’humor. Farà sonar Beyoncé i Dua Lipa, dives indispensables en les seves llistes.

J Balvin ens té acostumats a un clip per setmana, i aquesta ho torna a fer, compartint graella amb el més nou de Paloma Mami, Mueveloreina o Amaia, que estrena documental.

Entreu a l’’Habitació 910’ de betevé i gaudiu de 120 minut del millor pop!