The Sey Sisters

, conegudes per ser un grup que visibilitza el sector social dels afro i els afrodescendents, un col·lectiu que molt poques vegades es té en compte, ens visiten avui a l’Àrtic per presentar el seu nou disc ‘Rise’.

‘Rise’

Aquest àlbum, segons les tres germanes, neix de la necessitat d’expressar-se des del que són. El nou single, ‘Years to come’, és un viatge per agafar consciència, per trencar barreres, per abraçar el que desconeixem, per obrir els ulls i creure que el futur que ens espera com a humanitat pot ser més esperançador…El nou treball de The Sey Sisters es conforma de cançons pròpies, així com de versions de clàssics de Marvin Gaye i d’un poema musicat de Maya Angelou: el mateix ‘Like air I will rise‘ que ens han cantat. Presentat al Centre Artesà Tradicionàrius en una festa, el disc beu a parts iguals de música gòspel, blues i cançons tradicionals com la que tanca el disc, cantada en twi, la llengua tradicional de Ghana, el país on hi tenen les arrels. Amb ‘Rise‘, la formació que integren Edna, Yolanda i Kathy Sey, juntament amb el pianista i saxofonista Albert Bartolomé, fan una passa més en la visibilització del col·lectiu africà a Catalunya.

‘Like air I’ll rise’Dues de les components de The Sey Sisters ja van visitar betevé, concretament el programa Terrícoles. Les actrius i cantants Yolanda i Kathy Sey van iniciar la queixa al Teatre Lliure per la no contractació d’un actor negre per l’obra ‘Àngels a Amèrica’.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”The Sey Sisters, entrevistades al Terrícoles” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/terricoles/yolanda-i-kathy-sey/|||” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]