Tercera nit de concerts a l’avinguda de la Reina Maria Cristina per les Festes de la Mercè. El més esperat entre els assistents d’aquest diumenge ha estat Miki Núñez. El cantant de Terrassa sortit de l’última edició del programa ‘Operación triunfo’ i representant d’Espanya a Eurovisió, acaba de publicar el seu primer disc, ‘Amuza’, amb un to festiu amb una mescla de tocs mediterranis, mestissos i urbans.

Era un concert que despertava molta expectació, sobretot entre el jovent, que volia veure per primera vegada les noves cançons de Miki Núñez, qui ha ofert aquest diumenge el seu primer concert de gira. L’entusiasme s’ha fet evident quan, malgrat la pluja que ha caigut durant l’acutació, el públic no s’ha mogut de l’avinguda de la Reina Maria Cristina. Entre les novetats més destacades, els assistents han pogut escoltar per primera vegada el de Terrassa cantant en català. El músic ha inclòs en el disc dues cançons en català. I precisament, aquestes han estat de les més aclamades de la nit.

Prèviament a l’actuació del Miki Núñez, han actuat els també terrassencs Sense Sal, que aposten per un pop-folk festiu. Després serà el torn de Gertudis i el seu so rumber.