‘PAM!’, nou llibre de Miguel Noguera; ‘PAM!’, almenys una bona notícia pel 2020, ‘PAM!’ no és el títol que va proposar Noguera. L’humorista Miguel Noguera torna amb la setena monografia de la seva col·lecció d’idees esbojarrades que són un bon ‘PAM!’ Paneroles amb esvàstiques, serps que fan servir bastons, cigarros en format cubata… Noguera fa temps que utilitza la fórmula PAM! als seus dibuixos i llibres i l’editor de Blackie Books el va escollir com a títol.

“L’editor de Blackie Books volia un títol curt, ‘cibermofeta’ no li agradava, ell és com un alquimista de les connotacions no desitjades i sonava a l’humor de Torrente”
Miguel Noguera

El llibre secret de Miguel Noguera

Un tros de fusta rectangular de color blanc sota el braç és un complement que denota serietat o un home fa el gest de “fixa’t, no perdis cap detall” però amb el gest ens descobreix un ull intern a la pell… són algunes de les idees que apareixen a ‘PAM!’ però d’on surten les idees que formen part d’aquest llibre? Tot parteix parteix d’anotacions que Miguel Noguera extreu de la realitat, del seu dia a dia, des del 2011 classifica tota aquesta informació en un document word que ara mateix conté 523 pàgines i on podem trobar anècdotes que un dia podrien formar part d’un nou llibre.

Miguel Noguera torna amb l’Ultrashow

Miguel Noguera torna al Teatre Goya a partir del gener amb la 15 temporada de l’’Ultrashow’, que seguirà començant amb una cançó improvisada en format recital, de fet, Noguera forma part d’una coral i ha actuat a L’Auditori de Barcelona i altres teatres de Barcelona. Miguel Noguera va estudiar Belles Arts a la UB de Barcelona i allí va començar de forma molt primigènia l’’Ultrashow’. A l’assignatura d’intervencions efímeres va presentar una gravació feta amb una gravadora que deia “mare amb els seus fills” i se senten un sorollets animals i després la veu diu “mare que veu com assassinen els seus fills” i se sent com els sorollets amables dels animals es converteixen en un so molest.

Necessito que hi hagi rialles d’un percentatge del públic, perquè sinó no sé molt bé què passa, de la mateixa manera que ells no saben molt bé de què va la cosa, jo tampoc sé de què van ells”
Miguel Noguera