Christian Flores és l’autor del vídeo viral ‘Velaske, yo soi guapa?’ que segueix sumant més d’11 milions de visualitzacions des del 2017. Un vídeo que barreja art clàssic i trap i que ens descobreix la vida d’una nena destinada a casar-se des de la infància. Una fórmula que Flores ha mantingut a ‘La carta de Carlos III’ sobre la seva nit de noces i que suma milers de visualitzacions. Flores en pocs anys s’ha convertit en un dels creadors de vídeos virals més importants del país. Un humorista, artista digital, músic… un artista que desenvolupa tots els processos de les seves peces: idea, muntatge, música i disseny. Un artista que barreja passat i present, art i música urbana, per això, passegem amb ell per les sales d’art romànic del Museu Nacional d’Art de Catalunya per si troba la inspiració amb el pantocràtor de l’absis central de Sant Climent de Taüll.

L’art digital no té el pes que és mereix, el naixement del mem que tots hem pogut conèixer em sembla el major fita de l’art contemporani, sense jo saber res sobre art contemporani, em sembla que hi ha alguna cosa molt interessant i nova i suposo que en un futur es veurà reflectida als museus.”

“L’humor té límits”

L’humor de Christian Flores és absurd i vídeos com la cançó d’amor al pàncrees són un bon exemple. També fa un humor polític, des del punt de vista que tot el que fem és política “si et consideres neutre ja és una postura política”, el que segur que no fa és humor contra col·lectius desafavorits, per això, reconeix que “l’humor té límits”.

Al contrari que molts amics còmics crec que l’humor té límits.”