Ens citen a les 9 del matí a la Sala Vol, és igual, segueix fosca, nocturna, no hi entra la llum. La Vol és la sala de concerts que gestiona la cooperativa L’Afluent, els nous directors artístics del festival BAM 2021. Seiem a la taula, en què els cinc components de L’Afluent han decidit els 114 concerts d’aquesta nova edició.

És molt important un diàleg de diferents persones que decideixen fer un cartell conjunt
Ikram Bouloum, creadora polifacètica, productora i DJ

Volíem aportar alguna cosa nova, obrir la finestra i que passes l’aire
Artur Estrada, programador, cantant i guitarrista de Nueva Vulcano

Les dones a la direcció artística del BAM 2021

Per primera vegada, la direcció artística del BAM estarà formada per dones: Aïda Camprubí —periodista, músic i presentadora del programa de música en directe de betevé, Feel— i Ikram Bouloum —creadora polifacètica, productora i DJ—. La direcció artística ha apostat per “performativitats que representen la no binaritat o convencionalitat dins de la societat”, reconeix Ikram Bouloum.

L’Afluent organitza el BAM 2021

Sergi Egea, Ikram Bouloum, Artur Estrada, Miquel Cabal i Aïda Camprubí són els cinc membres de la cooperativa L’Afluent que escolliran els grups que formaran part del BAM els propers quatre anys. L’Afluent gestiona la sala barcelonina Vol, la producció dels cicles de concerts Els Vespres de la UB, els Concerts de la Fabra i el Festival de Flamenc R(oles).