Les reserves per assistir a alguns dels espectacles de la Mercè 2021 s’han obert a les 10 h i en poc més d’una hora ja s’havien exhaurit pràcticament totes les entrades per als concerts del BAM i Cultura Viva. Per a la resta d’espectacles musicals, no serà fins aquest dimecres que s’obrirà el termini per reservar localitats.

Confusió per un error tècnic

Un error que s’ha produït al web de la Mercè a primera hora ha generat dubtes i confusió entre els usuaris que han intentat agafar entrades. El fet és que ha aparegut el cartell d'”entrades exhaurides” en alguns concerts que aquest dimarts encara no estan disponibles. És el cas dels que es faran a la plataforma marina del Fòrum, com el d’Oques Grasses o Stay Homas.

Això ha generat confusió entre alguns usuaris a les xarxes socials.

Des de Barcelona Cultura han aclarit a través de Twitter que es tracta d’un error tècnic al web de reserva d’entrades i que aquests concerts no s’obriran fins a aquest dimecres.

La reserva d’entrades per a la Mercè es podrà fer durant tota la setmana. Dijous, dia 16 de setembre, ja estaran disponibles els espectacles del MAC (Mercè Arts de Carrer) i els de Cultura Popular.