El seu pare periodista musical, la seva mare ballarina. Sembla una obvietat que aquest background l’hagi col·locat just entre aquestes dues aigües. Buscant fer sempre el que més l’apassiona, l’Aïda s’ha descobert a ella mateixa, avui, presentant el ‘Feeel’, el programa d’entrevistes i actuacions musicals en directe, en aquesta mateixa casa, alhora que programant festes i concerts d’allò més variats en una de les sales més importants de la ciutat. Però en cap d’aquests terrenys vol delimitar-se a un sol estil: pot venir del punk i de l’industrial, però li interessa també la deriva que està agafant l’urban i, sobretot, el reggaetón. D’aquest ens diu que ha estat Bea Pelea qui més l’ha ensenyat, i ha pogut descobrir gràcies a ella que va molt més enllà del que fins fa poc el purisme musical ens ha fet creure. I ara és ella que es descobreix noms, com el dominicà Kelman Duran.

I empapat d’aquest so ve també el repàs a les novetats de la setmana, començant precisament amb J Balvin i el seu ‘Reggaeton’, una oda homónima al propi gènere. També hi trobem la versió en espanyol de la col·laboració entre Janet Jackson i Daddy Yankee.

Però els llançaments que més atenció han acaparat aquesta setmana són el primer EP d’Aitana, ‘Tráiler’, o el primer avançáment del més nou de Mark Ronson, un dels productors més reconeguts dels darrers anys, que s’acompanya de la veu, el carisma i els aires folk de Miley Cyrus.

Per la seva banda, Rosalía torna a ser noticia, una setmana més, gràcies al videoclip que ha presentat per ‘Bagdad’, un dels nostres talls preferits de “El mal querer”.

I encara ens queda molt per repassar a l’’Habitació 910’ de betevé… Ens acompanyeu?

Escolteu el programa sencer aquí: