Oriol Riverola, conegut en la seva vessant professional com a John Talabot, és un dels noms consolidats i rellevants de la música electrònica a escala global. Popular per la seva capacitat de gestar en directe extensos sets, en què a mode de relat sonor explora en tota la seva amplitud el tecno i la psicodèlia electrònica, el també músic i productor ha presentat al Sónar+D 2020 una sessió audiovisual immersiva en col·laboració amb Desilence.

Durant 40 minuts, la tria musical orquestrada per Talabot s’ha fusionat amb els suggeridors visuals de Tatiana Halbach i Søren Christensen. Aquest duet creatiu va engegar el 2005 l’estudi Desilence, un projecte centrat en la realització de visuals en directe, mapatges i projeccions digitals. Les seves creacions s’han pogut veure en un ampli ventall d’esdeveniments i han col·laborat amb nombrosos músics, coreògrafs i artistes d’altres disciplines.

La sessió ha estat enregistrada a IDEAL, centre dedicat a la producció i exhibició de projectes d’arts digitals. Ubicat al Poblenou. aquest espai disposa de la tecnologia immersiva més actual i ha acollit també altres propostes del Sónar+D 2020 com la de Carles Viarnès i Alba G. Corral.

betevé amb el Sónar+D
Reportatges i concerts Sónar+D 2020