Tots els amants de Harry Potter tenen una cita imprescindible aquest cap de setmana, 24 i 25 de novembre. L’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona acull la tercera edició del Witch Market, un mercat inspirat en el món de Harry Potter.

El primer dia del Witch Market ha estat marcat per un èxit absolut d’assistents. Malgrat que l’entrada val entre 15 o 25 euros, feia dies que estaven esgotades les que es venien per internet. Malgrat tot, s’han reservat unes entrades per vendre a taquilla tenint en compte l’afluència de gent que hi havia en cada moment.

Els assistents han pogut gaudir d’un esdeveniment ple de màgia. El punt fort és un mercat amb tot de productes relacionant amb el món de Harry Potter, però és molt més. Durant dos dies s’han organitzat tot d’activitats, des de xerrades a concursos, passant per projeccions o exposicions. I és que aquest cap de setmana els passadissos de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona es reconverteixen en el Hogwarts de Barcelona, ambientats en l’imaginari de J. K. Rowling.

Aquest diumenge està previst que la UB s’ompli un altre cop de màgia. Obriran les portes a partir de les 11 del matí i estan previstes tot d’activitats fins a les 8 del vespre. En el programa d’activitats del Witch Market 2018 trobareu tota la informació detallada.