Arriba una nova edició del mercat All Those, una mica ja enfocada de cara a Nadal. Potser aquest any trobeu alguna peça única en aquest espai per regalar de cara a festes. O potser el que us mou és realment degustar les delícies gastronòmiques que s’hi apleguen.

Sigui com sigui, aquesta plataforma d’emprenedors gastronòmics -així s’anomenen- seran el cap de setmana de l’1 i 2 de desembre al Museu Marítim.

Als jardins del museu, hi haurà una llarga llista de representants del món de la restauració, entre els quals representants del restaurant Gresca, o del japonès Aiueno, o el projecte de cuina peruana de carrer, Warike, però la llista és molt més llarga.

I, a dins, a l’edifici: escenari dels productes gastronòmics locals en forma de regal perfecte. Exemples: els panettones Sabors, de Miquel Saborit, o els torrons d’Exalta, així com els formatges de la Garrotxa o el pa de massa mare del projecte barceloní, Origo.

Ah, i els més petits també tindran el seu espai, una zona de joc i descans i activitats perquè els nens més grans de tres anys comencin a familiaritzar-se amb la gastronomia.