hora quan comença cavalcada reis barcelona 2024

Vols gaudir de la cavalcada de Reis 2024 a Barcelona i no saps a quina hora és? És important que tinguis en compte els horaris de la desfilada de Ses Majestats per la ciutat perquè no et perdis aquest esdeveniment màgic si tens pensat anar-hi o si la vols veure a betevé! Si bé l’arribada dels Reis per mar serà a les 16.30 h al Portal de la Pau, no serà fins a les 18 h quan començarà la cavalcada a l’avinguda del Marquès de l’Argentera, a tocar de Pla de Palau.

L’hora de la fi de la cavalcada: 21.15 h

Durant més de tres hores, les diferents carrosses aniran avançant pels carrers del centre de la ciutat, com l’avinguda del Paral·lel o la ronda de Sant Pau, fins arribar a Maria Cristina. Serà a les 21.15 h si fa no fa quan s’acabarà la cavalcada dels Reis d’Orient en aquest punt de Barcelona.

La cavalcada, en directe a betevé

En el cas que no puguis desplaçar-te fins al centre de la ciutat per veure la gran desfilada, has de saber que podràs seguir en directe la cavalcada de Reis a betevé, amb un programa especial que començarà a les 16.15 h amb l’arribada dels Reis des del mar, i que durarà fins a gairebé la fi de la cavalcada.

Què vols saber dels Reis 2024?