Com cada any, podràs veure la cavalcada de Reis de Barcelona en directe a betevé. Serà a partir de les 16.15 h del 5 de gener i la podràs seguir a la televisió, al web, al canal de YouTube, a l’app, a La Xarxa + i a les xarxes socials amb l’etiqueta #ReisBCN.

Els encarregats de fer-te arribar tots els detalls de la nit més màgica de l’any seran la Núria Dias i la Laura Arias, des del pla de Palau; la Laura Oliver, des de betevé; en Roger Torres, l’Ana Gili, la Bea Rodríguez i en Lluís Cruz, a peu de carrer, i la Laura Suñol des de la carrossa de betevé, la carrossa de les corones, que obrirà la comitiva i repartirà 100.000 corones a tots els nens que surtin al carrer a rebre els Reis.

Com serà el programa de betevé de la cavalcada de Reis?

‘La nit màgica de Reis’ emetrà quatre hores de continguts especials en directe sobre l’arribada i seguici de la comitiva de Ses Majestats a Barcelona. Vols saber què podreu veure i quan? Aquí et detallem tot el que necessites saber per no perdre-te’n res!

  • 16.15 h benvinguts a Barcelona! Veurem en directe l’arribada de Ses Majestats amb el pailebot Santa Eulàlia. Al Portal de la Pau els rebrà l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, i els donarà les claus de la ciutat perquè puguin obrir totes les cases.
  • 18.15 h la cavalcada. Podràs veure l’inici de la cavalcada només comenci el seguici a pla de Palau. Totes les carrosses, els Reis, les comparses, el patge Estel… No te’n perdis res!
  • 19.15 h nit de Reis. Continuarem veient com continua la cavalcada dels Reis per Barcelona, amb connexions des de diversos punts de la ciutat, com ara el Paral·lel i la ronda de Sant Pau. La transmissió de la cavalcada acabarà cap a les 20 h.

Si vols tornar a viure la cavalcada, podràs fer-ho tan aviat tornis a casa:

La carrossa de les corones de Barcelona

A peu de carrer, un any més, betevé obrirà la comitiva de Ses Majestats repartint 100.000 corones a la canalla de Barcelona. La carrossa de les corones portarà, com sempre, dues pantalles gegants que mostraran imatges dels nens que surtin a rebre els Reis d’Orient als carrers de Barcelona.

La periodista Laura Suñol, qui estarà dalt de la carrossa, ens explicarà com s’està vivint la nit més màgica de l’any des d’aquest lloc privilegiat.

El recorregut de la cavalcada de Reis de Barcelona 2024

L’itinerari de la cavalcada serà el mateix de l’any passat i passarà per l’avinguda del Marquès d’Argentera, el passeig de Colom, l’avinguda del Paral·lel, la ronda de Sant Pau, el carrer del Comte d’Urgell, el carrer de Sepúlveda, l’avinguda de la Reina Maria Cristina per finalitzar a la Font Màgica de Montjuïc passades les 21 hores.

Gràcies a qui serà possible la transmissió de la cavalcada de Reis de Barcelona 2024?

La cavalcada de Reis és una producció de l’Ajuntament de Barcelona a través de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona.
La transmissió de betevé de la cavalcada serà possible gràcies al Port de Barcelona, Fira Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona i el Forn Mistral.

Què vols saber dels Reis 2024?