carnaval

Què?

Arriba el Carnaval a Barcelona 2021. Aquest any, com tantes altres activitats, queda alterat del tot com a conseqüència de la pandèmia. Això si! Barcelona es prepara per rebre el rei Tòtil Tocatdelala i la reina Belluga. Aquesta última malalta de tristesa. El rei Tótil serà l’encarregat de mirar de fer-la riure, un argument ideat pels Comediants, que serà el fil conductor del carnaval d’aquest 2021 tan atípic.


Quan?

De l’11 al 17 de febrer del 2021


Com?

Es farà de dues maneres: actes virtuals i activitats presencials amb aforament reduït repartides per tots els districtes de la ciutat.


Actes virtuals: xarxes i canal de YouTube

  • Hi haurà una sèrie de càpsules virtuals per anar seguint el fil de la història. Els vídeos es penjaran durant la setmana de Carnaval a les xarxes socials de Barcelona Cultura i Barcelona Cultura Popular.
  • dijous 11 de febrer:

    El tret de sortida oficial a la festa serà el Dijous Gras. Ho podreu seguir a les 18 h Canal de YouTube de Barcelona Cultura i Cultura Popular Barcelona. És l’espectacle central del Carnaval de Barcelona 2021, titulat ‘K’arriba l’Arribo!’. La gravació inclourà música, ball i molta festa, a més del moment més esperat: la Taronjada.
  • dimecres 17 de febrer:  

    La festa es clourà amb la darrera càpsula del Carnaval, que serà un comiat a la gresca i la disbauxa d’aquests dies frenètics. Serà Dimecres de Cendra.

Actes presencials: districte a districte

En aquesta edició no hi haurà rues ni desfilades, però s’ha treballat per fer possible la celebració de concerts, exposicions, concursos i tallers als centres cívics, casals de barri i cases de la festa. Aquí en teniu el llistat:Cartell