rues carnaval Horta-Guinardó 2024

Vols gaudir de la rua de Carnaval 2024 al teu districte? A Barcelona hi ha desenes de desfilades de Carnestoltes. Prepara la teva disfressa i descobreix totes les rues de Carnaval a Horta-Guinardó 2024! Et detallem les dates i els recorreguts de les desfilades al Guinardó, el Carmel, Horta, Teixonera, Sant Genís dels Agudells i Montbau.

Rua de Carnaval al Guinardó

Reserva’t el divendres 9 de febrer i suma’t a la rua de Carnaval del Guinardó. La festa més irreverent de l’any començarà al Casal Mas Guinardó a les 17.30 h. Passarà per la plaça del Guinardó i carrers com el de Teodor Llorente i la plaça de Girapells. Pensa una bona disfressa i participa en el concurs de Carnaval en la modalitat individual o de comparsa.

Rua de Carnaval al Carmel

El Carnamel, la rua de carnaval del Carmel, es farà el 10 de febrer, a partir de les 16.45 h. La desfilada arrencarà dels Jardins de Juan Ponce, on es trobaran les comparses, els tabalers i els batucaires. Després de recórrer carrers com el de Calderón de la Barca, Conca de Tremp o Dante Alighieri, la cercavila acabarà a la rambla del Carmel.

Rua de Carnaval a Horta

La rua de Carnaval d’Horta és una de les més populars, de fet l’any passat va aplegar més de 1.500 persones. Enguany, la desfilada es farà el dissabte 10 de febrer, a partir de les 18 h. Segons els organitzadors la disbauxa es desfermarà pel carrer de Beatriu, Dante, Estoril, Granollers, passeig de Maragall, carrer del Tajo, Lisboa, Porto i plaça de l’Estatut. La rua finalitzarà al parc de les Rieres.

Carnavalet d’Horta

No et perdis l’oportunitat de lluir la teva disfressa al Carvalet d’Horta. La cercavila es farà divendres 9 de febrer a partir de les 17 h i sortirà de la plaça de Santes Creus. Pensa’t molt bé com et vestiràs perquè a les 19 h es farà el lliurament de premis amb l’Ernest Corderroure, de Corderroure Produccions.

Rua de Carnaval a la Teixonera

El barri de la Teixonera no vols perdre’s el Carnaval i ha preparat una rua per al dissabte 10 de febrer, a partir de les 11 h. La cercavila sortirà del Centre Cívic la Teixonera i seguirà pel carrer d’Arenys, el carrer d’Iriarte, Segur, plaça d’Adolf Marillach fins al carrer de Trueba, passeig de la Vall d’Hebron i plaça de la Vall d’Hebron. Després de la rua i la batucada s’ha organitzat un concurs de disfresses.

Rua de Carnaval a Sant Genís dels Agudells

La desfilada de Carnaval a Sant Genís dels Agudells s’avança al divendres 9 de febrer, a les 17.30 h. La rua arrencarà de la plaça de Meguidó i recorrerà diversos carrers del barri. A banda de la cercavila, també hi haurà xocolatada popular, un concurs de disfresses amb un premi de 200 euros i la crema del ninot del rei Carnestoltes.

Rua de Carnestoltes a Montbau

La rua de Carnestoltes de Montbau és tradicionalment la més tardana del districte i enguany no és cap excepció. Organitzada per la Colla de Diables de Montbau, es farà diumenge 11 de febrer, d’11 a 14 h. Comença al carrer de Vayreda i baixarà per Joan Sales fins a la plaça de Mossèn Ferran Palau. Després, tornarà cap al carrer de Joan Sales, pujarà pel carrer de la Poesia fins arribar a Benlliure i continuarà per Arquitectura, fins a Àngel Marquès.

A partir d’aquí, baixarà per la rampa d’accés al Pla de Montbau, on es donarà per finalitzada.

Informació de les rues de Carnaval als barris

També has de tenir en compte que als districtes s’organitza l’enterrament de la sardina.