Màscares, paper maixé i confeti ja estan a punt per al Carnaval Barcelona 2019. Una quarantena de barris de Barcelona celebraran el Carnestoltes 2019 amb una rua pròpia en què les comparses ompliran els carrers de colors. A la ciutat, les festes del Carnaval començaran el 28 de febrer, Dijous Gras, però la majoria de les rues de barri es concentraran el dissabte 2 de març.

En aquest mapa interactiu trobaràs informació sobre el dia, l’hora i el recorregut de les rues de Carnaval 2019. També ho pots consultar amb detall més avall, amb les rues classificades per districtes.

Ciutat Vella

 • Petit Carnavalassu – 1 de març a les 17.30 h

El Petit Carnavalassu sortirà de la plaça de Sant Just i recorrerà els carrers d’Hèrcules, Ciutat, Regomir, d’en Gignàs, Avinyó i Ample fins a la plaça de la Mercè. A partir de les 18.15 h hi haurà un espectacle d’animació infantil a càrrec de Noè Rivas.

 • Carnavalassu del Gòtic – 2 de març a les 19 h

Els Joves del Centre organitzen la rua que arrencarà a la plaça del Vuit de Març i seguirà pel carrer de Duran i Bas fins a la plaça de Pi i Sunyer. El recorregut passarà per l’avinguda del Portal de l’Àngel fins a la plaça Nova i enfilarà els carrers del Bisbe i de la Ciutat fins a la plaça de Sant Jaume. Després, recorrerà els carrers de Jaume I, Princesa, Tantarantana, la plaça de Sant Agustí, el carrer d’en Serra Xic i el de Llàstics i acabarà al Palau Alòs.

 • Ravalsotada – 9 de març a les 17 h

La Ravalsotada del Raval és de les poques rues que no tindrà lloc el cap de setmana del 2 i 3 de març. Les colles i comparses es trobaran al carrer de Maria Aurèlia Capmany. La rua recorrerà el carrer del Carme, la Rambla, els carrers de la Unió, del Marquès de Barberà, de Sant Oleguer, de Sant Pau, de la Reina Amàlia i acabarà a la plaça de Folch i Torres. Allà es farà un berenar popular a les 18.30 h i una batucada a les 19.30 h.

 • Carnavalada de la Barceloneta – 10 de març a les 11 h

Més de 20 agrupacions participaran en aquesta rua, organitzada per la Coordinadora de Grups Corals de la Barceloneta. La rua començarà a la plaça del Mar i seguirà al passeig Marítim fins al carrer de Pepe Rubianes, anirà a trobar el passeig de Joan de Borbó i recorrerà la Barceloneta pels carrers de Sant Carles, Conreria, Andrea Doria, Atlàntida, Maquinista, Cermeño, Ginebra, Baluard i acabarà a la plaça del Poeta Boscà.

Eixample

 • Rua de Carnaval de la Dreta de l’Eixample – 2 de març a les 11 h

Les comparses es trobaran davant del Mercat de la Concepció i sortiran en rua pel carrer de Girona fins a l’avinguda Diagonal. Seguiran pels carrers de Bruc i de València i acabaran el recorregut al pati del Centre Cívic Casa Elizalde. En acabat, hi haurà una actuació musical.

 • Rua de Carnaval de l’Esquerra de l’Eixample – 2 de març a les 17 h

La rua arrencarà al Centre Cívic Urgell i passarà pels carrers d’Urgell, Mallorca, Borrell, l’avinguda de Roma, els carrers de Viladomat i del Consell de Cent. La festa acabarà al carrer del Consell de Cent, entre Borrell i Viladomat, amb una xocolatada i ball.

 • Rua de Carnaval al Fort Pienc – 2 de març a les 17 h

La rua arrencarà a la plaça del Fort Pienc i passarà pels carrers de Sicília, Ausiàs March, Roger de Flor, Casp, Marina, Ribes i tornarà a la plaça del Fort Pienc. Allà, una batucada allargarà la festa i l’associació de veïns i veïnes repartirà xocolata desfeta.

 • Rua del Casal Infantil Cotxeres Borrell – 2 de març a les 17 h

La rua engegarà davant del Centre Cívic Cotxeres Borrell i seguirà pels carrers de Viladomat, Parlament, la ronda de Sant Pau, el carrer de Manso, Viladomat i acabarà als Jardins de l’Alguer. En acabat, es repartirà xocolata calenta.

Gràcia

 • Rua de Carnaval familiar al Coll – 2 de març a les 11 h

La rua sortirà de la plaça de Laguna Lanao i recorrerà el barri del Coll pels carrers de la Font del Remei, de Pau Ferran, la baixada de Sant Marià, el carrer de Móra d’Ebre, el carrer de la Font del Coll, el carrer del Beat Almató, el carrer del Santuari, el passeig de Nostra Senyora del Coll i acabarà al Parc de la Creueta del Coll. Un cop allà, a les 12 h, hi haurà un taller infantil i a les 13 h començarà un espectacle d’animació a càrrec de Jordi Tonietti.

 • Rua de Carnaval al Camp d’en Grassot – 2 de març a les 17 h

La rua arrencarà a la plaça de la Sedeta i passarà pel passatge de Llavallol, el carrer de Sant Antoni Maria Claret, el passeig de Sant Joan, la travessera de Gràcia, els carrers de Sardenya, Còrsega, Grassot i de la Indústria i tornarà pel passatge de Llavallol fins a la plaça de la Sedeta. A les 19 h començarà un espectacle d’animació amb Pep Callau i Els Pepsicolen.

 • Rua de Carnaval a la Vila de Gràcia – 2 de març a les 18 h

El punt de trobada serà als Jardins de Salvador Espriu. Després, la rua pujarà pel carrer Gran de Gràcia fins a la travessera de Gràcia. El recorregut seguirà pels carrers de Milà i Fontanals, Puigmartí, Torrent de l’Olla i Diluvi fins a la plaça de la Vila de Gràcia.

 • Carnafoc al Coll – 2 de març a les 19.30 h

La colla de dracs i diables la Malèfica del Coll organitza el Carnafoc, una barreja de rua i correfoc. A les 19.30 h engegaran una rua pels carrers del barri: Creueta, Mare de Déu del Coll, baixada Solanell, Beat Almató, baixada de Sant Marià, Durant i Borrell, Aldea, Tirso, Ceuta, Santuari i plaça de Salvador Allende. Allà, hi faran una representació teatral i un espectacle pirotècnic i a les 21 h començarà el correfoc.

Horta-Guinardó

 • Carnaval a Sant Genís dels Agudells – 1 de març a les 18 h

El punt de trobada serà la plaça de Meguidó, on s’organitzaran tallers infantils a partir de les 17 h. A les 18 h començarà la rua, que passarà pels carrers de Natzaret, Sinaí, Judea, l’avinguda del Jordà, el carrer de Naïm i tornarà a la plaça de Meguidó. A les 19 h hi haurà xocolatada i entrega de premis a les millors comparses. A les 19.30 h es farà la crema del Carnestoltes.

 • Rua de Carnaval a la Teixonera – 2 de març a les 11 h

La sortida serà des del Centre Cívic Teixonera, a la plaça d’Herta Frankel i seguirà pel carrer d’Arenys fins a la plaça de la Vall d’Hebron. Després de la rua hi haurà un espectacle d’animació a càrrec del Gripau blau i un concurs de disfresses infantils.

 • Rua de Carnaval al Guinardó – 2 de març a les 11 h

El punt de trobada serà el Mas Guinardó a partir de les 10 h. Una hora més tard arrencarà la rua, que passarà pels carrers de Mas Pons i de Sales i Ferrer. Seguirà per l’avinguda de la Mare de Déu de Montserrat, pel carrer dels Periodistes i la plaça del Guinardó. Allà, es farà una breu aturada i hi haurà un espectacle al Sarau. Cap a les 12.45 h es reprendrà la rua, que recorrerà el passatge de Llívia i acabarà a la plaça del Mercat del Guinardó. A les 13 h, Professional DJ Kids posarà música a la festa i a les 13.30 h s’entregaran els premis del concurs de disfresses.

 • Rua de Carnaval al Carmel – 2 de març a les 16.30 h

El punt de trobada i sortida de les comparses serà el Centre Cívic Carmel. Passaran pels carrers de Calderón de la Barca, Llobregós, Pantà de Tremp, Dante i acabaran a la rambla del Carmel, entre els carrers de Granollers i de Llobregós. En acabat, hi haurà animació i es cremarà el Carnestoltes.

 • Gran Rua de Carnaval del Cor d’Horta – 2 de març a les 17 h

La rua sortirà dels Jardins de Juan Ponce i recorrerà els carrers de Calderón de la Barca, Llobregós, Pantà de Tremp, Dante Alighieri, la baixada de la Plana, el carrer de Tajo, el passeig de Maragall, el carrer de Petrarca i acabarà a la plaça de Bacardí.

Les Corts

 • Rua de Carnaval infantil a les Corts – 1 de març a les 10 h

Les escoles del districte es trobaran als Jardins de les Infantes a partir de les 9 h. La rua arrencarà a les 10 h i iniciarà el recorregut pel carrer del Vallespir, seguirà pel passeig de Sant Antoni, la plaça de Joan Peiró, el carrer dels Comtes de Bell-lloc i acabarà al carrer del Marquès de Sentmenat.

 • Gran Rua de Carnaval de les Corts – 2 de març a les 17 h

La plaça de Comas serà el punt de trobada de les comparses que participaran en la Gran Rua de Carnaval de les Corts. A les 17 h començaran a marxar pel carrer de Joan Güell i seguiran pels carrers d’Evarist Arnús, d’Europa, d’Anglesola i Numància fins arribar a la plaça de Can Rosés. A partir de les 18.30 h hi haurà animació, xocolatada infantil i lliurament de premis.

Nou Barris

 • Rua de Carnaval a Can Peguera – 2 de març a les 10.30 h

La rua arrencarà al carrer de Biure, passarà pel carrer de Queer i enfilarà pel carrer de Ribelles, girarà per Cabanelles i seguirà pel carrer de Vila-seca fins al carrer de Travau. Les comparses recorreran els carrers de Riells i de Llafranc i acabaran la rua a la confluència del passeig d’Urrútia i del carrer de Pedret. A la plaça del Doctor Jaén hi haurà xocolatada, animació, tallers i maquillatge infantil a partir de les 12 h.

 • Rua de Carnaval a Porta – 2 de març a les 16.30 h

Les activitats al Centre Cívic Can Verdaguer començaran a les 17 h amb un taller de maquillatge infantil. La rua sortirà del centre a les 18 h i recorrerà els carrers de Cases i Amigó, de l’Estudiant, el passeig de la Ciutat de Mallorca, l’avinguda de Rio de Janeiro, el carrer de Vèlia, el passeig de Fabra i Puig, la plaça de Virrei Amat i el carrer del Doctor Pi i Molist fins arribar a la plaça Major de Nou Barris. Allà seguirà la gresca amb una desfilada de disfresses, un espectacle d’animació a càrrec de Rovell d’Ou, una xocolatada popular i l’entrega de premis del concurs de disfresses.

 • Gran Rua de Carnaval a Nou Barris – 2 de març a les 19 h

La via Júlia serà l’escenari de la rua central de Nou Barris. S’hi sumaran comparses dels diversos barris i escoles del districte i recorreran el passeig des de la via Favència fins a la plaça d’Àngel Pestanya. Segurament, el cartell del Carnaval de Nou Barris 2019 és el que ha tingut més repercussió enguany, ja que hi apareix Franco vestit de vedet.

Sant Andreu

 • Rua de Carnaval escolar de Trinitat Vella – 1 de març a les 15 h

Tres escoles de la Trinitat Vella sortiran plegades a celebrar el Carnaval. Es trobaran a l’Escola Santíssima Trinitat i recorreran el carrer d’Ausona, la via Bàrcino, els carrers de Tossal, Torné, el passatge Torné i tornaran per la via Bàrcino i el carrer d’Ausona.

 • Rua de Carnaval a Navas – 1 de març a les 15 h

La rua sortirà de l’Escola Emili Juncadella i pràcticament recorrerà els límits del barri de Navas fins tornar al mateix punt de sortida. A la tarda, a partir de les 17 h, la celebració del Carnestoltes es traslladarà a la plaça de Ferran Reyes, amb xocolatada, espectacles i un concurs de disfresses.

 • Rua de Carnaval a Baró de Viver – 1 de març a les 15.15 h

A les 15 h començarà la rua al carrer de Quito amb Ciutat de Asunción. Passarà pels carrers de Campins i Tiana i acabarà davant del Centre Cívic Baró de Viver. Allà, a les 16.30 h començarà l’espectacle ‘Salta, canta i balla’ de la companyia Sac Espectacles i, després, se celebrarà un concurs de disfresses.

 • Rua de Carnaval de les entitats del Congrés i els Indians – 2 de març a les 12 h

La rua del Congrés i els Indians sortirà de la plaça del Congrés i farà un recorregut pels carrers del barri: Cardenal Tedeschini, Sant Pasqual Bailón, la plaça del Doctor Modrego, el carrer d’Alexandre Galí, de Francesc Tàrrega, Garcilaso, Matanzas, Biscaia, Olesa i Jordi de Sant Jordi. La passejada acabarà a la plaça del Rom Cremat, on es farà una festa amb animació infantil.

 • Rua de Carnaval del Bon Pastor – 2 de març a les 16 h

La rua del Bon Pastor sortirà del carrer de Sas i enfilarà pels carrers d’Enric Sanchis, del Foc Follet, de Llinars i de Sant Adrià. El recorregut acabarà a la plaça de Robert Gerhard.

 • Rua de Carnaval a la Sagrera – 2 de març a les 16.45 h

La rua tindrà l’inici i final a la plaça dels Jardins d’Elx. Baixarà pel carrer de Garcilaso fins al carrer de la Ciutat d’Elx, seguirà pels carrers d’Hondures, de Sant Antoni Maria Claret, Vallès i Ribot, Antonio Ricardos, Pacífic, Gran de la Sagrera, Martí Molins i Filipines. Quan acabi el recorregut, cap a les 18.30 h, el grup Bufanúvols oferirà un espectacle d’animació infantil a la plaça dels Jardins d’Elx.

 • Rua de Carnaval a la Trinitat Vella – 2 de març a les 18 h

La rua tindrà com a punt d’inici i final el CEM Trinitat Vella. Recorrerà el barri pels carrers de Bàrcino, la Foradada, Finestrelles, Pare Manjón, Turó de la Trinitat, plaça del a Trinitat, carrer de la Mare de Déu de Lorda, d’Ausona i tornarà al carrer de Bàrcino.

 • Rua de Carnaval a Sant Andreu – 3 de març a les 11 h

La trobada de les comparses serà a la rambla de Fabra i Puig amb el carrer de Concepció Arenal. La rua començarà en aquest punt i girarà pel carrer Gran de Sant Andreu fins a Rubén Darío, seguirà pels carrers de Bartrina, Malats i Segre i acabarà a la plaça de Can Fabra.

Sant Martí

 • Rua i festa infantil a Sant Martí – 2 de març a les 11 h

La rua sortirà del Centre Cívic Sant Martí i recorrerà la rambla de Guipúscoa, el carrer de Cantàbria, el carrer de Menorca i acabarà al Parc de Sant Martí. Allà, s’hi farà un concurs de disfresses i a les 12 h començarà un espectacle d’animació.

 • Rua de Carnaval al Poblenou – 2 de març a les 17 h

La rua pujarà per la rambla del Poblenou, des del passeig de Taulat fins al carrer de Sancho d’Àvila. Des d’allà anirà a buscar el carrer de la Llacuna. El final de festa es farà a la superilla, al carrer de Sancho de Ávila entre els carrers de la Llacuna i de Roc Boronat.

 • Rua de Carnaval al Besòs-Maresme – 2 de març a les 17 h

El recorregut de la rua començarà davant del Centre Cívic Besòs, baixarà per la rambla de Prim fins al carrer de Llull i, des d’allà, tornarà a pujar fins al centre. En acabat, hi haurà una batucada animant la festa i es farà una xocolatada. A partir de les 20.30 h hi haurà concerts.

 • Rua de Carnaval del Clot – Camp de l’Arpa – 2 de març a les 17 h

El punt de sortida de la rua serà a la confluència del passeig de Maragall i el carrer de Freser. El recorregut seguirà pels carrers de Rogent i la Sèquia Comtal fins arribar a la plaça del Mercat del Clot. Des d’allà, baixarà pel carrer del Cabanyal fins al Fossar del Parc del Clot, on actuarà un grup d’animació infantil a partir de les 18 h.

Sants-Montjuïc

 • Gran Rua de Carnaval de Sants – 2 de març a les 17.30 h

El rei Carnestoltes es passejarà per la carretera de Sants, des de la cruïlla amb la Rambla de Badal fins a la cruïlla amb el carrer de Béjar.

 • Rua de Carnaval de la Marina – 2 de març a les 18 h

La rua començarà a la plaça de les Matemàtiques i seguirà pels carrers de la Mare de Déu de Port, Alts Forns, el passeig de la Zona Franca, el carrer de la Mineria i tornarà a la plaça de les Matemàtiques.

Sarrià – Sant Gervasi

 • El Minielèctric: Carnestoltes infantil – 2 de març a les 11.30 h

La cercavila sortirà del Centre Cívic l’Elèctric amb un grup de batucada i avançarà pel passeig de Solé i Pla fins arribar a la plaça Major del Rectoret on haurà xocolatada i ball. També hi seran el capgròs del Mas Guimbau i la capgrossa del Minielèctric.

 • Rua de Carnaval de Sarrià – 2 de març a les 17 h

La rua arrencarà a la plaça del Xiprer i recorrerà els carrers de Jaume Piquet i Major de Sarrià fins a la plaça del Consell de la Vila. Allà, hi haurà animació infantil des de les 18.30 h i ball de disfresses i concert a partir de les 21 h.