El Zoo de Barcelona marca un nou rècord i recupera els nivells de públic previs a la pandèmia. Al 2022 ha crescut un 20 % el nombre de visitants i 740.015 persones han accedit al recinte. Una xifra que supera amb escreix les 710.000 persones que van visitar l’equipament el 2019. També s’ha consolidat el nombre de famílies membres del Zoo Club amb 81.447 socis.

Èxit dels casals i el Passaport de Natura

Entre les propostes amb millor acollida hi ha el Passaport de Natura, creat a l’estiu per incentivar les activitats i la participació infantil. En total n’han gaudit 3.496 persones. També ha tingut èxit l'”escape room” d’invertebrats, amb 952 participants, i els casals de Setmana Santa, estiu i Nadal. Enguany, 1.152 infants han participat de les activitats preparades coincidint amb les vacances escolars.

Unes xifres que estabilitzen el creixement de visitants produït el 2021. “Estem molt satisfets, ja que l’augment de visitants és la millor mostra de la bona rebuda del nou model de zoo“, ha explicat la tercera tinenta d’alcaldia i presidenta de la Fundació Zoo, Laia Bonet, que també ha expressat que es tracta d’un “nou enfocament, centrat en l’activitat i participació del visitant, atractiu per a molts tipus de públic”.

Nou model de Zoo amb èxit de visitants

El desplegament del nou model de Zoo se centra en l’educació, la conservació i la recerca. S’han creat espais emblemàtics nous com el circuit interpretatiu del Sahel, el centre de descoberta dels dragons de Komodo i l’Espai Invertebrats, que en només sis mesos ha atret 166.032 visitants.