Escape Room zoo

El Zoo de Barcelona ha impulsat una altra activitat per donar a conèixer la importància dels invertebrats i tenir menys aprensió a aquests animals minúsculs i, per a molts, desagradables. Es tracta d’un “escape room” a l’Espai Invertebrats, dirigit a totes les edats, i que es podrà visitar amb reserva prèvia al web del Zoo. S’estrenarà aquest dissabte, 15 d’octubre, i s’hi podrà participar fins al 27 de novembre.

Reduir les fòbies a les aranyes, cucs o escarabats

El joc d’escapada està organitzada per fer-la en grups que entraran a l’espai amb un educador del recinte. Quan en surtin hauran de respondre preguntes relacionades amb els invertebrats. L’objectiu és donar a conèixer la importància d’aquestes espècies per mantenir l’equilibri en l’ecosistema i reduir, de retruc, les fòbies a animals com aranyes, cucs o escarabats.

Aquest dissabte també començarà l’activitat Primats i humans, cosins germans, emmarcada dins l’itinerari Passaport de natura, per aprendre el comportament dels primats. L’activitat durarà entre 30 i 45 minuts i també cal reservar plaça a l’àrea d’usuari del Zoo Club.