discoteca i ball

La reobertura de l’oci nocturn en interiors i permetent el ball ha disparat l’interès per assegurar-se una entrada per tornar a les discoteques. Molts locals les estan venent a bon ritme, i fins i tot n’hi ha que han venut totes les entrades per a dijous i divendres, com és el cas de Costa Breve.

El responsable de la discoteca Wolf i secretari general del Gremi de Discoteques, Ramón Mas, explica que ja ha rebut moltes peticions per fer festes universitàries i que, tot i que no han esgotat entrades, la venda sí que va a molt bon ritme. Aquest cap de setmana “sortirà tothom”, està convençut Mas.

La gent està com boja
Ramon Massanet, director de Sutton

El director de Sutton, Ramon Massanet, assegura que ja s’han venut més de la meitat de les entrades per a les nits de dijous, divendres i dissabte. Explica que “la gent està com boja” per assegurar-se una entrada per tornar a les discoteques. També va a bon ritme la reserva d’entrades a Bikini.

Altres locals més tradicionals, com la discoteca Plataforma, ho fien tot a les entrades que puguin vendre la mateixa nit de dijous, quan ja tenen pensat obrir.

Molta activitat, ja dijous, a la zona alta

La majoria de discoteques obriran divendres excepte les més grans, com poden ser Razzmatazz i Luz de Gas, que ho faran a mitjans d’octubre. En el cas de les discoteques de la zona de Tuset i Aribau, la gran majoria obriran, com per exemple Sutton, Bling Bling o Costa Breve.