Veïns del Raval i del Gòtic, els dos barris afectats pels narcopisos, s’han mostrat satisfets amb l’operació policial que s’està fent aquest dilluns contra el tràfic de drogues.

Des d’Acció Lancaster, Jordi Callejo ha celebrat el dispositiu conjunt dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana, que han desplegat més de 800 agents per desmantellar els narcopisos. Malgrat la satisfacció dels veïns, Callejo ha retret que l’operació policial arriba tard: “Esperem que no triguin dos anys més a fer una intervenció d’aquesta magnitud”, ha sentenciat.
[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Macrooperació policial contra els narcopisos a Ciutat Vella amb una trentena de detinguts” style=”flat” shape=”square” color=”inverse” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/societat/macrooperacio-narcopisos-mossos-urbana-ciutat-vella/|||” css=”.vc_custom_1540210391676{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}”][/vc_column][/vc_row]

Callejo també ha valorat el treball d’associacions de veïns, entitats i el districte de Ciutat Vella per denunciar una situació que pateixen des de fa molt de temps. Segons el portaveu d’Acció Lancaster, les mobilitzacions reiterades del veïnat han fet més visible la seva problemàtica i han estat una manera de fer pressió per posar fi als narcopisos.

Les diferents entitats que han lluitat contra els narcopisos han reaccionat. Des d’Acció Reina Amàlia i Acció Gòtic s’han pronunciat i han demanat prendre mesures socials perquè les actuacions policials d’aquest dilluns siguin d’èxit.