Guàrdia Civil operació duarte al clàssic

Més d’un centenar d’agents de la Guàrdia Civil s’han desplegat al voltant del Camp Nou, accessos i interior de l’estadi, en una operació contra la falsificació d’entrades pel clàssic Barça-Madrid.

El dispositiu policial s’emmarca en l’operació Duarte, que instrueix el jutjat número 1 de Barcelona i està sota secret de sumari, i en la qual es van detenir 10 persones divendres passat per possibles delictes de falsedat documental i organització criminal.

Amb l’actuació d’aquest diumenge, la Guàrdia Civil busca evidències sobre el grau d’implicació entre els venedors d’aquestes entrades i volen provar si forment part d’una organització criminal. Per això, s’han fet escorcolls per intervenir entrades falsificades i revenudes.

Alguns usuaris avisen que els han requisat bufandes “antimadridistes”

En paral·lel a l’operació Duarte, els agents de seguretat del FC Barcelona han requisat material als aficionats, com bufandes amb missatges “antimadridistes”. Segons han explicat alguns usuaris a través de Twitter, també han impedit l’entrada de pancartes de Colòmbia amb la foto d’Stoitxkov i de la penya barcelonista de Nova York.