Un foc s’ha registrat aquest dilluns al matí a l’Hotel Catalonia Ramblas (Pelai, 28) sense que consti que s’hagin produït ferits. Ha calgut desallotjar l’establiment sencer: 300 persones entre clients i treballadors.

L’incendi s’ha originat al pati interior

L’incendi ha afectat el recobriment de la façana interior de l’edifici, i vuit vehicles dels Bombers de Barcelona s’hi han desplaçat per extingir-lo. La Guàrdia Urbana ha tallat el trànsit del carrer de Pelai durant una estona perquè els bombers poguessin actuar amb facilitat a la zona. El foc s’ha originat a la façana del pati interior on s’estaven fent obres de manteniment. Els bombers han assegurat que la causa del foc ha estat la soldadura que s’estava realitzant.

Incendi apagat a mig matí

Minuts abans de les 11 h s’ha extingit l’incendi. Segons els bombers no s’han produït danys en l’estructura de l’edifici i s’han dut a terme tasques de ventilació. Tots els hostes i els treballadors han tornat al migdia a l’interior de l’establiment. Ara bé, els clients que estaven allotjats a les habitacions que han estat remullades pels bombers han estat reubicats a altres cambres perquè encara no es poden utilitzar.

Unes turistes afectades han explicat a betevé que el mateix personal de l’hotel les ha despertat per comunicar-los que havien de sortir de l’establiment per un incendi. Les noies han dit que en cap moment no han vist ni foc ni fum.

Bombers Hotel Catalonia Rambla