hospital vall Hebron

L’Hospital Vall d’Hebron forma part des d’aquest dijous de l’Aliança Europea d’Hospitals Universitaris (EUHA). En formen part diversos hospitals universitaris europeus amb l’objectiu de fomentar l’excel·lència i la innovació en l’assistència sanitària, la investigació i l’educació per millorar la qualitat de l’atenció sanitària.

Per la consellera de Salut, Alba Vergés, la incorporació de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron a la principal aliança estratègica d’hospitals a escala europea “no només reivindica i certifica l’alt nivell d’excel·lència d’aquest centre sanitari, sinó que posiciona el Sistema Català de Salut com a model de referència d’entre els millors sistemes sanitaris d’Europa”.

La EUHA es va fundar el 2017 i en formen part el Karolinska University Hospital, d’Estocolm; l’Assistance Publique – Hòpitaux, de París; el Charité Universitatsmedizin, de Berlín; l’Erasmus MC, de Rotterdam; l’Ospedale San Raffaele, de Milà; el King’s Health Partners, de Londres; l’UZ Leuven, de Lovaina, i l’AKH Wien & MedUni Wien, de Viena.