diada 2020

El Sindicat d’Estudiants convoca una vaga d’estudiants el 16, 17 i 18 d’octubre del 2019, una vaga de 72 hores. L’ha convocat per a aquests tres dies després que el Tribunal Suprem ha fet pública la sentència del procés.

Manifestació d’estudiants

Aquest dijous, 17 d’octubre, han protagonitzat una manifestació a partir de les 12 del migdia a Barcelona, Tarragona i Girona. Volen sumar-se també a la vaga general del 18 d’octubre, convocada per la Intersindical-CSC i la Intersindical Alternativa de Catalunya, que també ha convocat una manifestació el 18 d’octubre a les 17 h.

“Mobilització de masses i una estratègia combativa”

El sindicat considera que la sentència té un objectiu molt clar: “Aixafar les aspiracions de canvi social profund del poble de Catalunya”. A més, remarca que la resolució del Tribunal Suprem significarà un “abans i un després” i recorda que “ja s’ha iniciat una nova ofensiva de l’Estat contra els drets democràtics” amb l’empresonament de set membres que la policia vincula amb els CDR acusats de terrorisme. Per això afegeix: “L’única manera de vèncer és a través de la mobilització de masses i amb una estratègia combativa“.