La vaga d’estudiants de tres dies arriba a l’equador aquest dijous. A primera hora del matí s’han produït dues accions en paral·lel, l’ocupació del Rectorat de la UB i del Rectorat de la UPC. El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) reclama a les universitats que es pronunciïn i suspenguin les classes.

A les portes de la UB, Bel Oliver, portaveu del SEPC, ha demanat a les universitats que es pronunciïn perquè “són un agent social clau”. Els estudiants han penjat una pancarta en què reclamen al rectorat que se suspenguin les classes perquè l’alumnat es pugui manifestar sense que això repercuteixi en la vida acadèmica.

També a primera hora del matí, una altra columna d’estudiants ha tallat l’avinguda Meridiana a la confluència amb el passeig de Fabra i Puig.

A les 10.20 h, una columna d’estudiants de la Zona Universitària s’ha trobat a Palau Reial per marxar, pel tram central de l’avinguda Diagonal, fins a la plaça de la Universitat. Allà, el Sindicat d’Estudiants ha convocat una manifestació a les 12 h.