vaga 30 i 31 octubre

Nova vaga universitària arran de la sentència del procés. Aquesta crida, però, és per a una vaga indefinida dels estudiants universitaris feta pel SEPC. D’altra banda, el Sindicat d’Estudiants ha convocat vaga el 30 i 31 d’octubre a les universitats i instituts, és a dir, per a tot el col·lectiu estudiantil. La intenció del Sindicat d’Estudiants és que sigui una aturada massiva a les aules, tant a la universitat com als instituts.

El SEPC convoca vaga universitària indefinida des del 29 d’octubre

El SEPC ha cridat a la vaga indefinida dels estudiants universitaris des d’aquest dimarts, 29 d’octubre, amb la voluntat d’aturar l’activitat acadèmica un dia abans a les universitats i sense punt final.

Vaga del Sindicat d’Estudiants a les universitats

Per la seva banda, el Sindicat d’Estudiants ha convocat aquesta vaga de 48 hores per als dies 30 i 31 d’octubre, una mobilització per la sentència del judici del procés dels estudiants. El col·lectiu també fa una crida a tots els alumnes d’instituts i universitats perquè s’hi sumin i participin en l’acte central: una gran manifestació dijous, 31 d’octubre, a les 12 h, a la plaça de la Universitat.

Diversos dies de protesta i vaga d’estudiants per la sentència

Els estudiants ja van fer una vaga de 72 hores el 16, 17 i 18 d’octubre, amb una marxa multitudinària que va omplir els carrers de Barcelona. El sindicat diu que els joves han estat “en la primera línia” de totes les mobilitzacions, com la de dilluns passat a l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-el Prat o les Marxes per la Llibertat, impulsades per l’ANC i Òmnium Cultural.

El Sindicat d’Estudiants demana que els carrers continuïn plens contra la sentència del Suprem i la “brutal repressió” de la Policia Nacional i els Mossos d’Esquadra. També fa una crida perquè se celebrin assemblees a tots els instituts i facultats per votar la vaga i formar “comitès de lluita” per fer que la mobilització “paralitzi tot Catalunya”.