Una avaria elèctrica al recinte de la Fabra i Coats ha obligat l’Ajuntament a suspendre, aquest dijous, la Fàbrica dels Reis d’Orient. Segons ha informat el consistori, “les visites no es poden realitzar”. En aquest sentit, a l’entrada del recinte s’ha habilitat un punt d’informació per explicar als visitants que s’hi acosten quin és el motiu del tancament i la data prevista per a la reobertura, que serà aquest divendres a les 17 h.

L’avaria s’ha notificat a les 4 de la tarda quan ja hi havia més d’un centenar de visitants que s’esperaven per accedir a la fàbrica. Per compensar-los tot aquest temps d’espera, se’ls ha proporcionat un tiquet per poder-hi accedir directament sense fer cues els propers dies.

Havia de tancar el 4 de gener

La Fàbrica dels Reis d’Orient va obrir a la Fabra i Coats el 27 de desembre, i tenia previst tancar portes el 4 de gener, just el dia abans de la nit de Reis. Durant aquestes festes, l’espai ha obert portes totes les tardes, entre les 17 i les 21 h, per mostrar als infants de la ciutat quin és el procés de fabricació de les joguines, així com recollir les cartes que els nens i nenes de la ciutat volen adreçar a Ses Majestats.