notes tall 2022

Ja es poden consultar les notes de la selectivitat 2021 a Catalunya. Els alumnes que van fer els exàmens de les PAU al juny ja poden conèixer els resultats de cada prova de la selectivitat, que es va fer entre el 8 i l’11 de juny. Les qualificacions individuals de les PAU es poden veure a través d’aquest web, en què es detallaran les avaluacions en cada matèria.

Per les notes de tall del 2021 caldrà esperar

Aquestes notes de la selectivitat 2021 que ara s’han publicat són només les dels exàmens que s’han realitzat en aquesta convocatòria ordinària. No serà fins al 13 de juliol que es podran conèixer les notes de tall del 2021, que decidiran el futur dels alumnes i quina plaça obtindran (grau universitari i centre) de cara al curs escolar 2021-22. 

alumne amb mascareta a aula examen selectivitat

Pel que fa a la preinscripció universitària per al curs 2021-22, el termini per poder-la fer és del 2 de juny a l’1 de juliol, ambdós inclosos. En el cas de la convocatòria del setembre, les dates de preinscripció seran els dies 20 i 21 d’aquell mateix mes.

Perquè et facis una idea, pots recuperar i consultar les notes de tall de l’any passat, per tal d’orientar-te i saber quina nota de tall del 2021 poden tenir el grau universitari i centre que has escollit.