La Guàrdia Urbana ha desmantellat dos narcopisos al carrer d’en Rauric, al Gòtic. En aquesta operació, que es va dur a terme aquest dilluns, s’han detingut tres persones per un presumpte delicte contra la salut pública i pertinença a grup criminal. L’avís el van donar els veïns de la finca, que van informar la policia de moviment constant de compradors de droga.

Durant l’actuació, els agents de la Unitat d’Investigació de la Guàrdia Urbana van decomissar diferents quantitats de droga, preparada en dosis per vendre, entre les quals hi havia cocaïna, heroïna, LSD, marihuana, MDMA i haixix. També es va intervenir el material per manipular els estupefaents i diners en efectiu. Els agents feia dos mesos que investigaven aquests domicilis i van comprovar que els venedors captaven els clients a l’entorn proper a la Rambla, el carrer de Ferran i plaça Reial.

Pressió policial a Ciutat Vella

El dispositiu es va dur a terme amb la col·laboració de la Unitat de Suport Policial de Ciutat Vella, unitat que forma part del pla de xoc per reforçar la seguretat al districte. La mesura ha de servir per millorar la coordinació amb els Mossos d’Esquadra arran de la macrooperació contra els narcopisos. Aquest divendres se n’ha fet un nou balanç, i ja són 14 els narcopisos clausurats des que l’1 de novembre comencés el patrullatge intensiu en aquest districte.

Clausuren una associació cannàbica falsa

D’altra banda, la Guàrdia Urbana van precintar un local situat al carrer de Bailèn, a l’Eixample, que funcionava com a associació cannàbica, però que no tenia llicència. La Unitat d’Investigació de la Guàrdia Urbana ha obert diligències per un presumpte delicte contra la salut pública.