inseguretat neteja barcelona

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han desmantellat dos punts de venda de droga a Ciutat Vella en una operació conjunta que es va dur a terme aquest dimecres. Els agents, després de rebre l’alerta d’alguns veïns, van entrar en dos pisos: un situat al carrer de Sant Antoni de Sombrerers (al barri de la Ribera) i un altre al carrer d’en Roig (al barri del Raval). En total van detenir tres persones, acusades d’un delicte contra la salut pública.

Durant l’escorcoll, la policia va intervenir substàncies estupefaents, estris i diners. Concretament es va trobar metamfetamina, speed, èxtasi, tuci, cocaïna i crack. També es van localitzar tres bàscules per pesar la droga i dues càmeres i una tauleta de vigilància.

Operacions conjuntes

Ja s’ha convertit en habitual que Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana treballin de forma conjunta en aquest tipus d’operacions. Una de les últimes va ser el mes de juny, al barri de la Trinitat Vella. Dies abans els dos cossos policials també havien desmantellat un altre punt de venda al Raval, on van fer cinc detencions.