El mes de maig els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana van realitzar un dispositiu conjunt per desmantellar un bar del barri de la Trinitat Vella que funcionava com a punt de venda de drogues. Es van decomissar diferents quantitats de substàncies estupefaents, material per a la seva preparació i distribució i diners en efectiu.

Aquesta distribució generava molèsties veïnals i sensació d’inseguretat, no només a causa de les persones que acudien al lloc per comprar les drogues, sinó també perquè en algunes ocasions les consumien als voltants i abandonaven els estris que serveixen per manipular-les i consumir-les al carrer.

Cinc detinguts per tràfic de drogues

Fruit de les indagacions de la investigació, la policia va identificar diverses persones que es dedicaven a distribuir les drogues des del bar de la Trinitat Vella. Es van detenir cinc persones i es van confirmar l’activitat delictiva del grup criminal, els seus components i els rols que tenia cadascun d’ells.

Sis domicilis on s’emmagatzemava i distribuïa la droga

Va engegar-se un dispositiu policial conjunt entre els districtes de Sant Andreu i Nou Barris que va permetre detectar sis domicilis implicats, cinc a Barcelona i un a Badalona. Es van detectar sis habitatges que funcionaven com a punts de venda, distribució i emmagatzematge de les substàncies estupefaents.

Altres decomisos a Nou Barris

El mes de març els Mossos van desmantellar dos punts de venda de droga i una plantació de marihuana a la Trinitat Nova, que també va poder-se descobrir gràcies a les queixes veïnals. L’any passat, els Mossos i la Guàrdia Urbana van desmantellar un punt de venda d’heroïna a la Trinitat Vella, també al districte de Sant Andreu.