INSERT. Ara ja tenim uns quants lots acabats, però ens anirà molt bé tenir més perquè ja començavem a anar una mica justos La Comissió de Festes de la Plaça de la Farga ha posat el seu granet de sorra perquè cap avi no es quedi sense torró aquest Nadal. Han entregat 150 barres i, per aconseguir-ho, fa un mes que han demanat la col·laboració al veïnat. Julio Orellana comissió de Festes plaça de la Farga “Nosaltres estem molt contents perquè a més és tot el barri el que col·labora. Nosaltres com a comissió el que fem és recollir però és tot el barri el que col·labora i venen allà amb la seva barra de torró. Això és maco.” Amb aquests donatius Avismón prepararà 500 lots per a les persones grans més necessitades. Els paquets portaran com a mínim tres barres de torró tou i, un cop enllestits, els voluntaris els faran arribar fins a les cases. Magdalena Blasco directora d'Avismón Catalunya “Il·lusionats i contents. Et truquen i et diuen 'he rebut el lot, quina alegria, quina il·lusió. Pensava que aquest any no podrieu. Hen pogut i ho hem fet gràcies a aquestes persones tan generoses” A més a més, amb la intenció que cap avi no es quedi sense un dinar especial, la fundació ha preparat un menjar tradicional nadalenc, que es farà demà a l'Hotel Plaza.

Fa un mes que la Comissió de Festes de la plaça de la Farga va engegar una campanya de recollida de torrons tous. L’objectiu era reunir fins a 500 barres de xixona, xocolata, crema catalana i crema cremada. Finalment, no ha pogut assolir la xifra, però ha aconseguit 150 barres de torró. L’objectiu és que cap avi es quedi sense gaudir d’aquests dolços típics de Nadal.

Amb aquests donatius, la Fundació Avismón podrà acabar de completar els 500 lots de Nadal que repartiran entre els usuaris de l’entitat. “La quantitat de torrons que necessitem és elevada perquè, com a mínim, ens agrada posar 3 barres a cada lot”, assegura Magdalena Blasco, directora d’Avismón Catalunya.

A banda d’utilitzar-los per fer lots, els torrons també se serviran com a postres dimecres, el dia que la fundació ha organitzat el dinar de Nadal. Serà a l’Hotel Plaza i l’objectiu és que tots aquells avis que estiguin sols puguin gaudir d’un àpat tradicional en companyia.