La Fira de Sant Tomàs i Reis ha arrencat a la Gran Via aquest dimarts i s’hi estarà fins al 6 de gener amb prop de 300 parades, majoritàriament d’artesania. Aquest any el carril bici que passava per la part central de la via ha estat desplaçat permanentment al lateral, evitant així els problemes d’anys anteriors.

Després del pessebre de la plaça de Sant Jaume, i les fires de Santa Llúcia i la Sagrada Família, se suma ara a la cita la Fira de Sant Tomàs i Reis de la Gran Via, oberta fins al 6 de gener en el tram que va del carrer de Muntaner al de Calàbria. Són al voltant de 300 parades de joguines, llaminadures i artesania que treballaran a ple rendiment, sobretot la nit de Reis que, si no fallen les previsions, serà la de més activitat. Alguns dels veïns troben a faltar més presència de les parades de joguines i troben excessiva les d’artesania. Diuen que la fira de la Gran Via ha perdut ambient familiar amb aquest canvi.

Aquest any la fira obre coincidint amb la posada en marxa d’un nou carril bici molt demanat pels mateixos paradistes, el que s’ha fet al lateral de la Gran Via, que substitueix el que passava per sobre de l’espai central i que afectava de ple la fira. L’any passat el recorregut del carril ja es va desviar provisionalment en aquestes dates però ara ja ho fa de manera permanent a la calçada.