Els voluntaris demanen la col·laboració dels veïns per atendre infants d’entre zero i 14 anys que han estat derivats de Serveis Socials.  “Estem organitzant la campanya en col·laboració amb l’Eix Comercial de Nou Barris i Serveis Socials”,  explica el Samuel Aran, pastor de l’Església 9 Barris. “El nostre objectiu és arribar a 1.000 nens que estan sent atesos per Serveis Socials. Necessitem joguines educatives, no violentes, que tothom pugui jugar amb elles. També material escolar, esportiu, i joguines que es puguin compartir en família o entre germans”. També s’accepten caramels envasats, complements, colònies i tot allò que sigui susceptible de ser regalat. Per les característiques de la campanya no es pot acceptar ni menjar ni roba. Els organitzadors demanen que tant les joguines com els jocs de taula de segona mà estiguin en bon estat. “Les joguines han d’estar sobretot en bones condicions, no podem donar joguines trencades, i hi ha d’haver totes les peces, és essencial”, afegeix la Bhavani Sánchez, una de les voluntàries de la campanya.

Els organitzadors fan una crida especial per cobrir la franja d’edat entre els vuit i els 14 anys, un perfil complicat d’atendre. “El que costa més són els perfils dels vuit anys cap amunt. Aquí entren els jocs de taula, el material escolar i esportiu com ara pilotes. És el material que més apreciem perquè és el que més costa d’aconseguir.”

Els voluntaris estaran a la via Júlia fins al 5 de gener, tots els dies (excepte Nadal i l’1 de gener). “La idea és rebre joguines fins abans del dia 4, que és quan fem el repartiment. – explica Aran – Ara estem repassant tot el que rebem i fem les bosses que rebrà cada usuari. Però la idea és rebre-ho al més aviat possible, per poder repassar-ho”.