Parc Atraccions Tibidabo
Foto: Vicente Zambrano González

El Parc d’Atraccions del Tibidabo tornarà a obrir portes el proper dissabte 15 de maig. El govern, finalment, ha anunciat que s’autoritza l’obertura dels parcs d’atraccions, una notícia que el sector esperava el 6 de març. L’aforament permès en els parcs serà del 30 %.

Quines restriccions i mesures hi ha a Catalunya?

Els parcs d’atraccions fa més de sis mesos que estan tancats. Van haver d’aturar l’activitat l’octubre, amb l’inici de la segona onada de la covid. Durant tot aquest temps, només van poder obrir unes dies el juliol passat i de l’agost al 16 d’octubre, quan el Procicat en va ordenar el tancament.

“Està tot preparat”

Els responsables del Tibidabo esperaven aquest anunci, i asseguren que “està tot preparat” per poder obrir les instal·lacions de forma immediata. En un comunicat afirmen que es preparen per reobrir oferint una “experiència segura” tant pels visitants com pels treballadors. Tot i que les atraccions estaven tancades, durant aquests mesos s’ha fet el manteniment corresponent. A més, asseguren, tenen totes els protocols de seguretat a punt i també les mesures higièniques que marca la normativa.

L’inici d’aquesta nova temporada estarà marcada pel 120è aniversari del Parc, i també per l’estrena de la Cuca de Llum, el funcicular nou per pujar fins al Tibidabo.